Keresés
  • domoszlai

Kiknek jó a Zeitarbeit?Hogy kiknek jó a Zeitarbeit?


Azoknak, akik nem akarnak letelepedni Németországban, vállalkozó szelleműek, szívesen utaznak és ugyanúgy, gyorsan szeretnének pénzt gyűjteni. Emellett megismerhetnek egy országot, egy más kultúrát, és az esetlegesen otthon maradó családjukkal is tölthetnek időt.


Jó azoknak, akik nyugdíj előtt állnak, mert 6 év után már jogosultak lesznek egy minimális nyugdíjhozzájárulásra, ha Németországban voltak bejelentve, ami kiegészítés lehet az otthoni nyugdíj mellett.


A Zeitarbeit jó azoknak, akik ki szeretnék próbálni magukat külföldön, mert így eldönthetik, hogy tetszik-e az adott ország, a más munkakultúra, stb.


Jó azoknak, akik gondolkoznak azon, hogy esetleg kivándorolnak, de nincs országismeretük, és jó a fiataloknak, akik már rendelkeznek kellő gyakorlattal, de elriasztják őket az otthoni állapotok, szerencsét kívánnak próbálni, és nem utolsósorban pénzt gyűjteni, hogy otthon el tudjanak indulni ők is. Így szerezhetnek némi tőkét, amit a szülőktől nem tudnak megkapni.


Elönye az ismeretek és készségek bővítése és elmélyítése (mivel számos más és más új technológiát ismerhetnek meg a különböző vállalatoknál) igy lesz szakember.


A Zeitarbeit MINDENKI számára nagyon érdekes, aki függetlenebb és szabadabb akar lenni.


Így kezdtem el a munkámat 2 évvel ezelőtt.


Egy elégedett dolgozó

19 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

© 2023 by I.H.R. Personaldienstleistungen